donderdag 25 maart 2010

Mini Album

En paar dagen geleden heb ik een blogcandy gewonnen bij Sanne. Vandaag kreeg ik het pakketje binnen en ben meteen begonnnen. Ze had er zelfs wat stempelafdrukjes bij gedaan, echt helemaal top. Sanne bij deze heel erg bedankt.

Tent kaart....

Zag pas geleden ergens een leuke tentkaart staan en dit is het rusultaat geworden

zaterdag 20 maart 2010

Hocus Pocus Kaartje....

Vond dit kaartmodel zo leuk om te maken. Dus heb er nog maar eentje gemaakt...





Hocus Pocus Kaartje....

Pas geleden kwam ik een leuk model kaartje tegen op Youtube. Ik dacht die moet ik onthouden. Een tijdje later wou ik hem opzoeken, maar kon hem helaas nergens meer vinden. Toen op goed geluk na gemaakt en het is gelukt..... Aan de binnenkant zit een kaart waar een strook plastic (dik boterhamzakje) om heen zit. Op de voorkant plak je het eerste kaart aan de onderkant vast. Op de achterkant plak je het twee kaartje aan de boven kant vast. Als je aan het lintje trekt gaat het plastic draaien en komen de kaartje te voorschijn. Als iemand weet hoe deze kaart echt heet ik hoor het graag........

Voorkant

Achterkant

donderdag 18 maart 2010

Taart en Kadootjes

Gisteravond nog even aan de freubel geweest. Weet nu eindelijk hoe je met de hand een mooie strik kunt maken. Dit is het resultaat geworden.

dinsdag 16 maart 2010

Easel Card

Gisteravond even bezig geweest met een Easter Easel Card. Heb een ronde kaart met de Cricut uitgesneden en toen nog een eierbarst uitgesneden. Verder papier gebruikt van K&Company, hotfix steentjes en een natuurlijk een leuk Magnolia paasstempel.

zondag 14 maart 2010

Nog 1tje om het af te leren....

Vind mijn nieuwe stemel van de Action zo leuk. Dat is toch nog 1 kaartje er mee heb gemaakt. De vlinders zijn bewerkt met doorzichtige embossingpoeder.

zaterdag 13 maart 2010

Nieuw stempel van de Action

Vandaag even naar de Action gereden om die leuke stempels te kopen. Vanavond meteen maar even een kaartje mee gemaakt. En dit is het resultaat geworden....

vrijdag 12 maart 2010


Ook erg leuk om te maken vind ik scrapkaarten. Maak ze graag iedere keer weer anders. De ene keer een vintage scrapkaart en de andere keer weer lekker veel kleur. De stempels van Magnolia zijn bij mij favoriet.

Hier wat eerste foto's van mijn scraplayouts en scrapkaarten. Moet alles nog even uitvinden hier op blogspot, maar daar zal mijn zus Mierjam mij wel mee helpen.